O autoru bloga

Nataša Jovanović, rođena 1977. godine. Osnovnu muzičku školu za klavir završila u Negotinu, Godine 1991. upisuje Srednju muzičku školu u Nišu, teoretski odsek.  Nakon završene srednje škole,1995. godine, upisuje Akademiju umetnosti u Novom Sadu,odsek za opštu muzičku pedagogiju. Po završetku studija,2001. godine, počinje da radi u Srednjoj muzičkoj školi „Stevan Mokranjac“ u Negotinu kao profesor teoretskih predmeta-harmonija,soldfeđo,muzički oblici, dirigovanje, hor…

Od 2009. godine radi u Osnovnoj muzičkoj školi „Stevan Mokranjac“ u Zaječaru kao nastavnik solfeđa i sa decom predškolskog uzrasta,sa kojima je ostvarila zapažene nastupe.

Sa svojim učenicima osnovne i srednje škole osvajala je nagrade na Republičkim takmičenjima solfeđa.

Godine 2006. počinje saradnju sa dirigentom Nadom Malenović i ženskim horom „Felix Romuliana“ iz Zaječara sa kojim je kao dirigent imala više zapaženih nastupa od kojih je najznačajniji koncert povodom Mokranjčevog rođendana,09. januara 2009. godine u Mokranjčevoj kući u Negotinu. Kao pevač ovog renomiranog hora nastupa na koncertima u zemlji i inostranstvu.

 

 

 

 

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s